City

Book et bord i aften og få 1/3 i last minute afslag på 75 af de bedste restauranter
i København & Aarhus.

Se mere om Early Bird

Guide: Sushirestauranter på Frederiksberg

Guide: Sushirestauranter på Frederiksberg

Leder du efter gode sushirestauranter på Frederiksberg? Restaurant-tjenesten Early Bird guider dig til håndplukkede populære sushirestauranter på Frederiksberg. Du får tilmed altid 1/3 skåret af prisen, når du booker bord via EarlyBird.dk

Læs mere om Early Bird konceptet her

Som en by i byen, ligger Frederiksberg Kommune midt i København, omsluttet af hovedstaden. På trods af Frederiksbergs selvstændighed fra Københavns Kommune, betragtes Frederiksberg også som en elegant og attraktiv bydel i København af københavnerne. Frederiksberg er kendetegnet ved et aktivt kultur- og byliv, pompøse, æstetiske bygninger, brede brostensboulevarder og smukke, grønne parker - såsom Frederiksberg Have og Søndermarken -, der fungerer som åndehul og refugium for Frederiksbergs borgere.

Frederiksberg er samtidig en bydel, der byder på unikke og gode restaurantoplevelser. På grænsen mellem Vesterbro og Frederiksberg ligger f.eks. den populære, frankofile madgade Værnedamsvej. Derudover finder du et væld af øko-supermarkeder og delikatesseforretninger, en overflod af hyggelige, intime cafeer og en helt særlig kærlighed for det japanske køkken. Sushirestauranterne trives og blomstrer i nærområdet omkring og på Frederiksberg - især de mere kvalitetsprægede sushirestauranter, hvor der er fokus på bæredygtighed, herunder certificerede fisk og økologiske ris, foruden spændende nytænkning af den japanske køkkentradition.  

Se her hvilke restauranter du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen! 

Du finder også et udbud af gode sushirestauranter på Frederiksberg hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære sushirestauranter på Frederiksberg, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

 

Karma Sushi Kødbyen

Hvad tænker du på, når du hører ordet 'sushi'? Sikkert på laks, kogt ris og tang. Hvad med flæskvær, radisser og kaviar? Nej vel. Men det er netop hvad du kan opleve på Karma Sushi: fusionssushi i gourmetklassen. Og det skuffer ikke. Anmelderene elsker nytænkningen af den klassiske, japanske spise, med inspiration fra nordiske, franske og californiske køkkentraditioner.

Hvad der startede som en passioneret drengedrøm for Morten Hansson, uddannet kok og ejer af Karma Sushi, har med knofedt og mange søvnløse nætters afprøvning af smagskombinationer i køkkenet, udviklet sig til en af Danmarks mest poplære og spændende sushiresturanter. Morten Hansson satsede både Ford Escort og andelslejligheden i København for at starte den første Karma Sushi-restaurant uden for København for lidt over et årti siden.

Karma Sushi fik hurtigt vokseværk, fordi restauranten tilbød et alternativ til den udbredte 'mainstream-sushi' i Danmark, og nåede efterhånden også hovedstaden. Her finder du bl.a. Karma Sushi i Kødbyen, på kanten til Frederiksberg, omgivet af samtidsgallerier, hippe cocktailbarer, start-up-kultur og andre innovative restauranter. Indretningen matcher den rustikke stil fra Kødbyens oprindelige slagterihuse, men er samtidig moderniseret og minimalistisk - ligesom sushien. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KARMA SUSHI MED EARLY BIRD 

 

Dinner Sushi, Frederiksberg

I hjertet af Frederiksberg finder du et andet bud på sushi af højeste kvalitet, nemlig Dinner Sushi: en af de populære og velbesøgte sushirestauranter blandt de indfødte på Frederiksberg. Stemningen i sushirestauranten er uformel, med livlig popmusik fra højtalere i loftet, højt humør og smilende betjening. 

I køkkenet ruller Xin Zhao sushien med sikker hånd. Født i Kina, men i lære i sin onkels restaurant i Japan som ung, har Xin tillært sig de traditionelle japanske sushiteknikker, foruden udvælgelse af de bedste råvarer og mest friske fisk. Evnerne har Xin bragt med til Danmark og kropsliggjort i resturanten Dinner Sushi. 

Menukortet byder på de smagsklassiske sushi-hits, såsom nigiri, gunkan, hosomaki, uramaki, kaburimaki og futomaki, foruden velsmagende, varme 'sticks' (yakitori), der af anmeldere roses for ypperlig velsmag og placerer Dinner Sushi blandt toppen af must-visit sushirestauranter i København. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ DINNER SUSHI MED EARLY BIRD 

 

Sushi Boutique, Indre By

"Mere fisk, mindre ris". Sådan lyder mottoet hos restauranten Sushi Boutique. Navnet er knyttet til indretningen i det lille, intime kælderlokale på Kompagnistræde 8, der umærkeligt minder om en moderne fortolkning af en gammeldags opiumshule: når man træder indenfor hos Sushi Boutique, mødes man af lavthængende, afdæmpede glødepærer fra fritlagte bjælker i loftet, der belyser vægge belagt med elegante træsorter og mindre siddegrupper. 

Menukortet byder på de traditionelle sushidelikatesser med inspark fra europæisk køkkenstil, foruden et udvalg af afkølede japanske øl, opvarmet sake og et lille vinkort. Da fisken som sagt er i centrum hos Sushi Boutique, bliver sushien rullet med en relativt tynd riskant, så fiskens friskhed, kvalitet og udskæring kommer til sin ret i alle serveringer - og gæsten således ikke betaler overpris for kogt ris. Sushi Boutique bliver derfor af mange anmeldere betegnet som en af de bedste sushirestauranter i København. 

Sushi Boutique ligger kun en lille rask cykeltur fra Frederiksberg. Restauranten er omgivet af skæve butikker, hyggelige cafeer og aktivt kulturliv, f.eks. Danmarks ældste Jazzklub. Det gør den oplagt at besøge hvis man ønsker mere end blot en god spiseoplevelse. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ SUSHI BOUTIQUE MED EARLY BIRD 

 

Fortryllende Frederiksberg

Den selvstyrende kommune Frederiksberg har bevaret sin selvstændighed, da Københavns Kommune gradvist voksede rundt om og blev flettet sammen med Frederiksberg i starten af 1900-tallet. I dag betragtes Frederiksberg derfor også som en central bydel i København, med et fortryllende kulturelt og historisk byliv.

Fortryllelsen skabes ikke kun af Frederikbergs særegne charme, men ligger også iboende i bydelens ophav. Oprindeligt hed Frederiksberg nemlig Tulehøj, hvilket på olddansk refererer til en magiker. Historikere mener således, at der i sin tid må have boet en person, som fremsagde troldformularer på Frederiksberg. Troldmanden har muligvis været en af de hollandske efterkommere eller bønder fra Amager, som sammen overtog hvad der tidligere var jordområdet for Christian 4's Slotsladegård, men i 1651 blev nedlagt af Christian 2., og i stedet omdannet til fæstejord.

Det gik imidlertid ikke godt med at få etableret Ny Amager, som området en kort overgang blev kaldt, i mangel på mere kreative forslag. Krig, misvækst og en omfattende brand førte til, at fæstejorden blev inddraget. Byområdet og hertilhørende marker blev nu produktionssted af hø som foder til den kongelige Livgardes heste, foruden lysthuse for Frederik 3. døtre. En af disse lysthuse blev siden omdannet til Frederiksberg Slot af Frederik 4. - som hans personlige sommerresidens -, der stadig pryder Frederiksberg Have med sin pompøse, italienske barokstil på toppen af Frederiskberg Bakke. 

Senere blev høproduktionen rykket uden for København, og store gårde og fornemme selskabsvillaer blev opført, hvor der før var marker. Frederiksberg løsrev sig fra Hvidovre Sogn og blev en selvstændig kommune: det bybillede vi kender af Frederiksberg, begyndte at tone frem. 

I dag er Frederiksberg en af de mest attraktive bydele i København. Det undrer ikke. Foruden en fortryllende forhistorie, finder du et bredt udvalg af særværdigheder og kulturelle oplevelser på Frederiksberg. Du kan f.eks. trække ungerne med i Københavns Zoo, der altid byder på en vild oplevelse, eller tage en tur forbi Cisternerne, det tidligere vandreservoir under Søndermarken over for Frederiksberg Slot, som i dag er et enestående udstillings- og eventsted i København. Cisternerne er - som følge af deres underjordiske beliggenhed - altid kølige og mørke, hvilket skaber en dunkel og labyrintisk ramme for bl.a. underjordiske vandfald (Ingvar Cronhammer med ustillingen H) eller levende skulpturer af stearin (Christian Lemmerz med udstillingen Andante). Hos Betty Nansen Teatret, et forhenværende elektricitetsværk på hjørnet af Hortensiavej og Edisonvej på Frederiksberg, eksperimenteres med overraskende dramatik i afvekslende rammer, altimens Falkoner Biografen bringer den intime biografoplevelse tilbage til publikum, som modtræk til stadig større biograflærreder og 3D-tendenser. Frederiksberg Have danner også rammen for den gratis en-dags-festival Stella Polaris, der hvert år samler unge københavere omkring live-musik og kølige øl på grønne græsplæner i sommerperioden. 

Hertil kommer et utal af restaurantoplevelser i varierende prislejer, som bidrager til at skabe et charmerende og unikt byliv på Frederiksberg. Besøg f.eks. Bib Gourmand-restauranten Anarki, en lille ærlig og kompromisløs bistro på Frederiksberg, eller oplev gastronomiske vidundere hos Mielcke & Hurtigkarl, der har til huse i en fredet herskabsbygning fra 1600-tallet. I samme gastronomiske klasse kan også nævnes restaurant Formel B, der i 2017 modtog en stjerne i den eftertragtede Guide Michelin Nordic Cities. Efter et restaurantbesøg eller som optakt til middagen, er du sikret smagsfriske cocktails på Salon 39, mens Bertels Salon Frederiksberg efter sigende at kan omvende selv den mest inkarnerede cheesecake-skeptiker med hjemmelavede, søde sager fra gulv til loft. 

Bliv forført og fortryllet på Frederiksberg af fascinerende arkitektur, forunderlig kultur og fantastiske spiseoplevelser.

Se også vores guide over restauranter på Frederiksberg hvor du kan spise med 1/3 skåret af prisen! 

early bird nyhedsbrev

 

Gå ikke glip af nye restauranter

Få vores ugentlige nyhedsbrev om nye spændende restauranttilbud.

 

Sådan bruger du Early Bird

 

saadan bruger du early bird

VÆLG BY

Vælg den by du ønsker at spise i. Vi samarbejder med +75 restauranter i København og Aarhus.

 

saadan bruger du early bird

VÆLG RESTAURANT

Du kan vælge blandt de restauranter, som har valgt at tilbyde borde til i aften - alle med 1/3 skåret af prisen.

Læs mere om konceptet  

 

saadan bruger du early bird

BOOK BORD

Book og betal for bordet her på Early Bird, så står det dækket og parat, når du kommer.

 
early bird kobenhavn aarhus

 

Kvalitet med Early Bird

 

Vores kunder skal være glade. Derfor er vi stolte af at blive bedømt til 'Fremragende' på Trustpilot.

early bird trustpilot

Håndplukker restauranter & barer

Vi guider til restauranter & barer af høj kvalitet. Der er altid lidt til enhver smag og pengepung.

Rigtige normalpriser

Vi kontrollerer altid, at menuerne stemmer med normalprisen, og at du får 1/3 skåret af prisen.

 

Feedback fra vores gæster

Vi indsamler hele tiden feedback fra vores gæster for at sikre, at alle får gode spiseoplevelser.

 

early bird trustpilot

early bird trustpilot

early bird trustpilot

Rigtig god oplevelse

Bestemt ikke sidste gang jeg har prøvet Earlybird - nemt bekvemt og lige til, at gå til. Det tiltaler mig meget, at jeg blot kunne have kvitteringsnummeret med på sms.

Hurtigt, nemt og billigt

Alt foregik uden problemer og bekræftelse landede med det samme. Det er bestemt ikke sidste gang jeg vil benytte Earlybird!

Super fedt koncept

Systemet kører fremragende, og restauranterne mere end lever op til løfterne. Det bliver en fast bestanddel af vores restauranthverdag fremover.

 

early bird trustpilot


Sabine Grønbæk, København

 

early bird trustpilot


Ulrik Demuth, København

 

early bird trustpilot


Steen Rasmussen, Aarhus

 

 

 

 

Over 200.000 har allerede booket via Early Bird

Følg os på Facebook og bliv inspireret.

 

 

early bird app

 

 

Hent vores gratis app

Spontane spise- og baroplevelser lige ved hånden.
Book på farten. Betal nemt med MobilePay.

App Store      Google Play

app iphone android early bird restauranter

 

 

"Early Bird gør spontane restaurantbesøg billigere."

 

"Vi er vilde med det nye website Earlybird.dk"

 

"Restauranterne tilhører gruppen af bedre restauranter i København."

early bird politiken

early bird eurowoman

early bird gastromand

 

 

 

 • early bird politiken ibyen
 • early bird politiken aok
 • early bird børsen
 • early bird cover
 • ekstrabladet
 • early bird euroman
 • early bird tv2
 • early bird information
 • early bird ivækstprisen
 • early bird jyllands posten
 • Mad og venner
 • early bird metroxpress
 • early bird femina
 • early bird søndagsavisen
 • early bird tv2
 • early bird woman
 • early bird trines wardrope
 • early bird bungalow5
 • early bird emily soloman
 • early bird berlingske

 

early bird instagram

Del din oplevelse på Instagram

#earlybirddk       @earlybirddk