City

Book et bord i aften og få 1/3 i last minute afslag på 75 af de bedste restauranter
i København & Aarhus.

Se mere om Early Bird

Guide 2019: Bedste sushi-restauranter i København

Guide 2019: Bedste sushi-restauranter i København

Leder du efter gode og prisvenlige sushi-restauranter i København? Restaurant-tjenesten Early Bird guider dig til håndplukkede populære sushi-restauranter i København. Du får tilmed altid 1/3 skåret af prisen, når du booker bord via EarlyBird.dk

Læs mere om Early Bird konceptet her

De Københavnske restauranter er fyldte med traditionelle og nyskabende oplevelser. Her kan du smage på hele verdenen - fra franske og italienske restauranter til vietnamesiske spisesteder. Selvom København ligger langt fra Japan, kan byen også tilbyde dig spændende og autentiske sushioplevelser fra det japanske køkken.

Københavnerne har nemlig fået smag for Sushi, hvilket afspejles i det store udvalg af sushirestauranter rundt omkring i København - fra Indre By til Frederiksberg. Der er dog også gået inflation i sushi, hvilket har fået visse sushirestauranter i København til at gå imod mainstream-sushi, fokusere på kvalitet og gode råvarer, samt nytænke madgenren fra dens japanske rødder. 

Se her hvilke restauranter du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen! 

Du finder også et udbud af sushi-restauranter i København hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære sushi-restauranter i København, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

 

Restaurant Karma Sushi, Kødbyen

København er byen, hvor du finder sushi som du sikkert aldrig har set eller oplevet den før. I Kødbyen i en tidligere slagterhusbygning, holder en af de 7 populære Karma Sushi restauranter til. 

Karma Sushi serverer deres fortolkning af den japanske sushi i form af high-end gourmet-sushi med et væld af spændende smagskonstellationer. Hos Karma Sushi er der ikke plads til mainstream-sushi og deres mission er, at gøre op med overfloden af denne. Tværtimod matcher sushien de hippe gallerier og barer i nabobygningerne og der serveres farverig fushionssushi af ypperlig kvalitet.  

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KARMA SUSHI KØDBYEN MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Kinome, Hellerup

Kinome repræsenterer det moderne japanske fusshionskøkken. Her kombineres teknikker, smagsvariationer og ingredienser fra alle verdenhjørner i fremstillingen af nyfortolkninger af de klassiske japanske spisetraditioner. Her smagsfrisk fisk serveret både som traditionel sushi og alskens andre serveringssformer. “Vores mad har til formål at glæde tallerkenen og skabe fornøjelser for sanserne”, beskriver Hui, som både er ejeren af Kinome. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KINOMEMED EARLY BIRD 

 

Restaurant Kung Fu II, Nørrebro

På den populære og hippe Ravnsborggade i København finder du en autentisk, japansk gastropub - hvad japanerne kalder Izakaya - hvor du i uhøjtidelige og uformelle rammer kan nyde sushi (med mere) i japansk tapasstil. Til sushien kan nydes varm sake, kølige, japanske øl eller husets signaturcocktails inspireret af det japanske univers. Navnet på sushirestauanten er Kung Fu II. Her er sushien og det øvrige japanske køkken ikke bare en spise, men en oplevelse. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KUNG FU II MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Karma Sushi Nyhavn, Indre By

Karma Sushi Nyhavn åbnede i 2018 som den syvende restaurant i karma-kavalkaden. Karma Sushi-restauranter spirer frem landet over i takt med, at flere og flere får øjnene op for kvalitetssushien Karma leverer. Nu kan du også besøge den populære restaurant-kæde lige inde bag Nyhavns vibrerende liv, tæt på det maritime. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KARMA SUSHI NYHAVN MED EARLY BIRD

 

Restaurant Midori, Indre By

Fra inderst til yderst er der grønt hos resturant Midori i København. Inderst, fordi sushirestauranten er indrettet som en moderne urskov, med lange planter, der strækker sig fra gulv til loft, og fungerer som grønne skillevægge mellem restaurantens gæster, så stemningen i restauranten bliver hyggelig og intim.

Yderst, da restauranten ligger på Grønnegade og navnet 'Midori' ligeledes betyder 'grøn' på japansk. Ligesom hos Kung Fu II er ideen at skabe en japansk gastropub -  Izakaya - men i en grønnere version, selvom det dog også er muligt at få kød og fisk. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MIDORI MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Karma Sushi Trianglen, Østerbro

Karma Sushi Trianglen er det sjette barn i karma-familien, som stødt vokser år for år. Den konstante udvidelse bunder i den store popularitet, som affødes af den kompromisløse smag og kvalitet, Karma Sushi leverer. Kompromisløsheden afspejles også i de friske kvalitetsråvarer der udvælges med gennemgående miljøhensyn og bæredygtighed for øje. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KARMA SUSHI TRIANGLEN MED EARLY BIRD

 

Historien om sushi

Sushi er faktisk ikke af japansk oprindelse, men stammer oprindeligt fra Kina, hvor sushien blev brugt som en praktisk måde at konservere mad på. Det gik ud på at presse friske fisk mellem lag af salt og ris – under vægten af tunge sten. Efter et års tid, hvor fisken havde ligget og gæret imellem ris og tunge sten, blev risen kasseret og fisken brugt i madlavning - hvad der stadig i dag kaldes narezushi. 

Sushien, som den er kendt og elsket i dag, er baseret på den japanske version af denne tradition, der går helt tilbage til 1800-tallet. Her fik den japanske kok Hanaya Yohei nemlig en god ide: at nytænke narezushi ved at servere eddikesyltede ris sammen med frisk fisk - en ret, der modsat narezushi - kunne laves på ingen tid, men havde samme grundingredienser som netop narezushi.

Sushi udviklede sig dog ikke kun som følge af kinesisk påvirkning. Også naturforholdene i Japan spillede en afgørende rolle: havvandet omkring Japan er et paradis for alverdens fisk, altimens jorden på fastlandet er bjergrig og vulkansk, og derfor svær at dyrke - men forbavsende nok gavmid overfor risplanter. Sushi er meget andet end blot rå fisk, og der findes i dag et utal af spændende variationer af forskellige smagselementer udover basisingredienserne ris og fisk. Der bliver ved tilberedningen af sushi lagt stor vægt på det visuelle udtryk, hvilket ses i restauranternes smukke anretninger. 

Herhjemme har vi også taget den japanske spise til os, og sushi-restauranter popper jævnligt op i restaurant-landskabet i København. Selvom det langt fra er tilberedningsformer, håndværk eller ingredienser vi traditionelt set er vant til, har mange kyndige sushi-kokke valgt at berige københavnerne (og resten af Danmark) med frisk fisk og kunstneriske anretninger. Danskerne blev først introduceret ordenligt til sushien i 1986, da den første egentlige sushi-restaurant, Hana Kyoto, slog dørerne op. Det var dog først op igennem 90'erne sushi blev rigtig populært og attraktivt for den almene københavner. Sushien har formået at bibeholde hypen og er stadig en af københavnernes go-to favoritter, når sulten skal stilles med en mere eksotisk karakter. 

 

Se også vores guides: 10 gode og (billige) restauranter i København eller gode restaurant tilbud i København

Leder du måske efter andre restaurant-typer? Se italienske restauranter Københavnfranske restauranter København

early bird nyhedsbrev

 

Gå ikke glip af nye restauranter

Få vores ugentlige nyhedsbrev om nye spændende restauranttilbud.

 

Sådan bruger du Early Bird

 

saadan bruger du early bird

VÆLG BY

Vælg den by du ønsker at spise i. Vi samarbejder med +75 restauranter i København og Aarhus.

 

saadan bruger du early bird

VÆLG RESTAURANT

Du kan vælge blandt de restauranter, som har valgt at tilbyde borde til i aften - alle med 1/3 skåret af prisen.

Læs mere om konceptet  

 

saadan bruger du early bird

BOOK BORD

Book og betal for bordet her på Early Bird, så står det dækket og parat, når du kommer.

 
early bird kobenhavn aarhus

 

Kvalitet med Early Bird

 

Vores kunder skal være glade. Derfor er vi stolte af at blive bedømt til 'Fremragende' på Trustpilot.

early bird trustpilot

Håndplukker restauranter & barer

Vi guider til restauranter & barer af høj kvalitet. Der er altid lidt til enhver smag og pengepung.

Rigtige normalpriser

Vi kontrollerer altid, at menuerne stemmer med normalprisen, og at du får 1/3 skåret af prisen.

 

Feedback fra vores gæster

Vi indsamler hele tiden feedback fra vores gæster for at sikre, at alle får gode spiseoplevelser.

 

early bird trustpilot

early bird trustpilot

early bird trustpilot

Rigtig god oplevelse

Bestemt ikke sidste gang jeg har prøvet Earlybird - nemt bekvemt og lige til, at gå til. Det tiltaler mig meget, at jeg blot kunne have kvitteringsnummeret med på sms.

Hurtigt, nemt og billigt

Alt foregik uden problemer og bekræftelse landede med det samme. Det er bestemt ikke sidste gang jeg vil benytte Earlybird!

Super fedt koncept

Systemet kører fremragende, og restauranterne mere end lever op til løfterne. Det bliver en fast bestanddel af vores restauranthverdag fremover.

 

early bird trustpilot


Sabine Grønbæk, København

 

early bird trustpilot


Ulrik Demuth, København

 

early bird trustpilot


Steen Rasmussen, Aarhus

 

 

 

 

Over 200.000 har allerede booket via Early Bird

Følg os på Facebook og bliv inspireret.

 

 

early bird app

 

 

Hent vores gratis app

Spontane spise- og baroplevelser lige ved hånden.
Book på farten. Betal nemt med MobilePay.

App Store      Google Play

app iphone android early bird restauranter

 

 

"Early Bird gør spontane restaurantbesøg billigere."

 

"Vi er vilde med det nye website Earlybird.dk"

 

"Restauranterne tilhører gruppen af bedre restauranter i København."

early bird politiken

early bird eurowoman

early bird gastromand

 

 

 

 • early bird politiken ibyen
 • early bird politiken aok
 • early bird børsen
 • early bird cover
 • ekstrabladet
 • early bird euroman
 • early bird tv2
 • early bird information
 • early bird ivækstprisen
 • early bird jyllands posten
 • Mad og venner
 • early bird metroxpress
 • early bird femina
 • early bird søndagsavisen
 • early bird tv2
 • early bird woman
 • early bird trines wardrope
 • early bird bungalow5
 • early bird emily soloman
 • early bird berlingske

 

early bird instagram

Del din oplevelse på Instagram

#earlybirddk       @earlybirddk