Testing

Sultan Palads

Mellemøstligt køkken med grillet kvalitetskød over åben ild på Danmarks største grill.

Sultan Palads

Midtbyen

Mellemøstligt køkken med grillet kvalitetskød over åben ild på Danmarks største grill.

Derfor skal du spise her:

  • Grillretter og delikatesser fra middelhavet
  • Mad over åben ild
  • Danmarks største indendørs trækulsgrill
  • Mellemøstlig-inspireret indretning

 

Autentisk mellemøstligt køkken

De serverer de bedste specialiteter og tradtionelle retter fra Mellemøsten. Over Danmarks største indendørs kulgrill grilles der masser af grøntsager og godt kød. 

Nyd kafta kebab af krydret oksekød, forskellige grillspyd eller marinerede kyllingeinderfileter og lammekød. Spis fattoush og baba ganoush, gratineret halloumi, glaserede figner og lunt fladbrød. 

Som krydderi og topping på diverse salater og dips er både persille, koriander, chili, lime, granatæble og libanesiske vinaigrettes i spil.

Men også i det søde køkken er der smæk på de arabiske smagskonstellationer Smag f.eks. knafe eller libanesisk, Halawet el jiben, med pistacie og rosenbladsmarmelade, hvis ikke en klassisk chokoladefondant eller crème brûlèe er eksotisk nok. 

 

Service der charmerer og mad der hitter

På Dinnerbooking har gæster bl.a. sagt:

"Vi blev taget imod af en super god og smilende medarbejder som tog sig tid til at snakke med os og ikke havde travlt med at skynde sig videre."

"super lækker mad og børnevenlig."

"Spiser der hver gang jeg er på forretningsrejse."

"Pragtfuld velsmagende mad."

"Kødet var tilberedt som ønsket, lækre forretter."

 

Sultans flotte palads

Der er dømt 1001 nats eventyr hos Sultan Palads. Her er man ikke gået på kompromis med den autentiske oplevelse. Besøger du Sultan Palads spiser og indfanges du i den mellemøstlige kultur med dufte og flot indretning.

Paladset er holdt i mørke nuancer med rå mursten, træbænke og stole betrukket med mørkt imiteret læder. Her er kobberlamper, smukke fade og et fascinerende udskæringsarbejde i træ afskærmer det delvist åbne køkken fra resten af restauranten.