Early bird
Testing

Spazio 26

Michelin-anbefalet restaurantejer åbner ny italiensk perle

Spazio 26

Indre By

Michelin-anbefalet restaurantejer åbner ny italiensk perle


Succesfuld mand bag stilfuld italiener 

Mads Rye Magnusson står bag restaurant-succeserne Mes og Meille, der begge høster flotte anmeldelser og i 2020 er Michelin-anbefalet.

Hans nyeste restaurant gør sig i andre kulinariske baner - det italienske. Retterne er moderne og med Mads’ fortid hos bl.a. Noma og Geranium, bærer menukortet præg af gourmet-light, der er til at betale. Her serveres lækre 5 og 7-retters menuer, hvor et personligt præg gør sig i støvlelandets delikate, smagsgivende anretninger.
 

Det nye i København 

Mig&Kbh får hurtigt opsnuset byens nye, hotte restauranter og Spazio 26 er en af dem. Restauranten får 4,7 ud af 6 mulige stjerner på Dinnerbooking.com, hvortil Janni anmelder:

"Super spændende italiensk madoplevelse"
 

Nordisk elegance

Bygningens facade er i sig selv charmerende og ligger i det hyggelige spisekvarter ved Store Regnegade med Jazzhus Montmartre som genbo.
Store glaspartier med mindre sprosser giver både lys til restaurantens lokaler indendøre, men virker også indbydende, som man står og kigger ind, ude fra gaden af. Her er hvide duge, træmøbler, gråmelerede vægge og pynten er tørrede blomster og pampasgræs, der hænger ned fra loftet.