Restauranter Vesterbro - 7 suveræne "value for money" restauranter!

 

Leder du efter gode og prisvenlige restauranter på Vesterbro? Restaurant-tjenesten Early Bird guider dig til håndplukkede populære restauranter på Vesterbro. Du får tilmed altid 1/3 skåret af prisen, når du booker bord via EarlyBird.dk

Læs mere om Early Bird konceptet her

Som nr. 4 på hypede Thrillists list over top 10 hipsterkvarterer i verden, finder du Vesterbro i København. Bydelen har med byfornyelsen, der begyndte i 90’erne, fået et charmende ansigtsløft, som har forvandlet Vesterbro fra arbejderkvarter, med tilhørende red light district, til et af de mest hippe områder i København i dag. Fra kalvebod brygges lange strandpromenade, til Carlsbergbyens storslåede byggerier, til Tivolis sæsonpyntede forlystelser, mangler der ikke ting at foretage sig på Vesterbro.

 

På Vesterbro finder du også Kødbyen, som tidligere var centrum for kødproduktion i Danmark, men i dag huser fancy natklubber, eksklusive kunstgallerier og nytænkende restauranter. 

De gamle rester af Vesterbro er dog ikke helt forsvundet fra gadebilledet. På Istedgade kan du f.eks. opleve delikate barer og restauranter, side om side med stripklubber og sexbutikker. Om aftenen kan du opleve øvre middelklassepar på vej til og fra restauranter, passere forbi jævnaldrende prostituerede i gadehjørnerne. Vesterbro har kant og smager af moderne storbylivsstil på godt og ondt.

Se her hvilke restauranter på Vesterbro, du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen! 

 

Apropos restauranter, så tilbyder Vesterbro noget for enhver smag - og pengepung. Vi har samlet et varieret udvalg af restauranter på Vesterbro, hvor du med Early Bird får skåret 1/3 af prisen, så selv de gode restauranter i den højere ende af prisskalaen bliver billige.

 

Restaurant Chicks by Chicks, Vesterbro

Nyd kylling på alskens måder - med god samvittighed. Hos Restaurant Chicks by Chicks på Vesterbo får du nemlig 100% bæredygtige, økologiske ‘chicks’, tilberedt på flere måder, end du troede var muligt. Du kan bl.a. nyde en kyllingesandwich, kyllingetarteletter, kyllingesuppe, grillstegt kylling, kylling med sæsonens grøntsager, og mange, mange andre variationer. 

Bag konceptet står de to chicks Sarah Sheikh og Mischa Jemer Price, som efter åbningen af Chicks by Chicks på Vesterbro høstede velfortjent topkarakter med hele 6 hjerter hos Politikens madanmelder.

 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ CHICKS BY CHICKS MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Vesterbro Vinstue, Vesterbro

Med vin importeret direkte fra vinmarkerne og middelhavsinspireret kvalitetskøkken med udgangspunkt i sæsonens nordiske, friske råvarer, tilbyder Restaurant Vesterbro Vinstue et unikt åndehul på Istedgade. Selvom vinen - som navnet angivet - er omdrejningspunktet for besøget og smagsoplevelsen, er der plads til både connoisseur og nybegynder hos Vesterbro Vinstue. Indretningen er delikat og stemningen afslappet.

 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ VESTERBRO VINSTUE MED EARLY BIRD

 

Restaurant LêLê, Vesterbro

Hvad der startede som et mindre familieforetagende i 2003, er nu en af Skandinaviens største og mest anmelderroste vietnamesiske restauranter. Restaurant LêLê på Vesterbro serverer enkle, smagfulde vietnamesiske retter, som tilfredsstiller alle smagsløg - og madanmeldere. Retterne veksler mellem det bløde, sprøde, sure, søde. 

Hjernen bag LêLê, er Anh Lê, der selv er vokset op med fingrene nede i den ægte, vietnamesiske køkkentradition, og nu har bragt den til live i Danmark. Hun ankom med sin familie som bådflygtning som 6-årig, og har formået ikke kun at lære sprog og danske normer, men bidraget til at udvikle og udvide danskernes syn på det asiatiske køkken. 

 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ RESTAURANT LÊLÊ MED EARLY BIRD

 

Restaurant NOSE2TAIL MEATPACKER, Vesterbro

I en af Kødbyens tidligere produktionsbygninger på Vesterbro, har Restaurant NOSE2TAIL MEATPACKER nu slået sig ned. Bygningen fyldes dog stadig med kød, nu i tilberedt form. Køkkenchef Martin Sahlholdt disker nemlig hver aften op med velsmagende retter, hvor kødet kommer fra 100% fritgående kvæg.

En gang om ugen sættes et helt dyr på spyd, og tilberedes på alskens kreative måder, indtil kun skroget er tilbage. Med andre ord, er ideen om bæredygtig spise og madlavning i centrum hos Restaurant NOSE2TAIL MEATPACKER på Vesterbro. 

Lillefredag og aftenerne herefter, forvandles restauranten til FRIENDS BAR, hvor der bidrages til velsmagen på tallerkenen med friske, nytænkende cocktails. 

 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ NOSE2TAIL MEATPACKER MED EARLY BIRD

 

 

Restaurant Karma Sushi Kødbyen, Vesterbro

Sushi er blevet hverdag i Danmark. Men det betyder ikke, at sushi er blevet kedeligt og smagløst. Især ikke hos Restaurant Karma Sushi på Vesterbo. Her får du sushi af übberste kvalitet, som både er en fryd for øje og gane. 

Beliggende i en af Kødbyens forhenværende slagterier, formår Karma Sushi at  fusionere asiatisk køkkentradition med dansk historie. Noget, der ikke kun er synligt i indretningen, men også i selve sushien. Karma Sushi på Vesterbro tilbyder nemlig fusionssushi i gourmetklassen. Et koncept, der har gjort restauranten kendt i hele Danmark. Den hæver sig op over 'standard' sushi-restauranterne, og byder på en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. 

 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KARMA SUSHI MED EARLY BIRD

 

Restaurant Øl & Brød, Vesterbro

Anbefalet i Michelin-guiden og den danske White Guide, samt nomineret til Byens Bedste af AOK i 2015, udmærker Øl & Brød sig på den danske restaurantscene. Ikke nok med det er hjernen bag Restraurant Øl & Brød på Vesterbro også den verdenskendte danske mikrobrygger Mikkel Borg Bjergsø - alias Mikkeller -, der ligeledes står bag successerne Mikkeller Bar, Mikkeller & Friends og Warpigs.  

Hos Restraurant Øl & Brød er fundamentet den klassiske og traditionelle madtradition, som moderniseres og prydes med ingredienser fra alverdens verdenshjørner. Råvarerne er sæson- og kvalitetsorienterede. 

Indretningen følger inspirationen fra det traditionelle danske. Det er som at træde ind i hjemlige, uformelle omgivelser hos Restaurant Øl & Brød på Vesterbro. Og ligesom familiefrokosten ofte akkompagneres af øl og snap, tilbyder Restaurant Øl & Brød også det bedste til ganen - fra især Mikkeller - som supplement til gourmet-smørrebrøddet. 

 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ Øl & BRØD MED EARLY BIRD

 

Restaurant Osteria Alfredo, Vesterbro

Danskerne kan meget, men at lave Michelin-anbefalede pizzaer bør vi lade italienerne om. En af dem er Alfredo, som er født og opvokset i den napolitanske region Campagnia i Italien, der er hjemsted for netop pizzaen.

Alfredo er nu bosat i Danmark med sin danske kone, og sammen står bag den anmelderroste Osteria Alfredo Blu på Vesterbro.

Ideen bag Osteria Alfredo er - som ordet 'Osteria' angiver - god mad, serveret i uformelle og hyggelige omgivelser, med afslappet stemning. Besøgende skal føle, at de får en autentisk italiensk helhedsoplevelse med hjem. 

 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ OSTERIA ALFREDO EARLY BIRD

 

Eller hvad med en lækker middag på en af de spændende og hypede restauranter i Kødbyen

early bird instagram

Del din oplevelse på Instagram

#earlybirddk       @earlybirddk

dont remove this