Restauranter Indre By - 10 suveræne "value for money" restauranter!

 

Leder du efter gode og prisvenlige restauranter i Indre By ? Restaurant-tjenesten Early Bird guider dig til håndplukkede populære restauranter i Indre By . Du får tilmed altid 1/3 skåret af prisen, når du booker bord via EarlyBird.dk

Læs mere om Early Bird konceptet her

Hjertet af København, Indre By, omfatter hovedstadens ældste kvarter med smalle stræder og historiske, stemningsfulde huse. Dog blomstrer Indre By også med moderne arkitektoniske perler såsom Axel Towers, Operaen og Den Sorte Diamant, som skaber kontrast til fortidens København.

Indre By strækker sig fra det rustikke, industrielle Refshaleøen til det maritime Christianshavn og rundt om Søerne. Indre By byder på aktiviteter og seværdigheder for enhver. Københavns hovedpulsåre, Strøget, er et shopping-mekka for lokale såvel som turister. Bevæger man sig ned af de hyggelige sidegader er der et rigt caféliv og unikke forretninger. I kulturkvarteret i Indre By kan man opleve kunstneriske indtryk, historiske seværdigheder og familievenlig underholdning. Her beligger attraktioner som Nationalmuseet, Tivoli, Christiansborg, Botanisk Have og Glyptoteket.

Det pulserende byliv hviler aldrig i Indre By, og mulighederne for at nyde den charmerende hovedstad er mange. I Indre By finder du et væld af restauranter, caféer og barer til enhver lejlighed. Er du til udsøgt gourmet af højeste kvalitet, er der rig mulighed for at få indfriet forventningerne i Indre By. Her finder du blandt andet Michelin-restauranterne 108 - noma’s lillesøster, Kadeau og Kong Hans Kælder.

Se her hvilke restauranter i Indre By - du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen!

Apropos udsøgte madoplevelser, finder du også et udbud af kvalitetsrestauranter i Indre By hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære restauranter i Indre By, hvor du med Early Bird får skåret 1/3 af prisen.

 

Restaurant PMY, Indre By

Bag det kongelige teater i Indre By, finder du den latinamerikanske restaurant PMY. PMY er et akronym for de latinamerikanske hovedingredienser papas (kartoffel), majs og yucca. Disse ingredienser repræsenterer medens restaurantens tre hovedkokke. Diego Muñoz fra kartoffellandet Peru, Emilio Macias fra majslandet Mexico og Karlos Ponte fra yuccalandet Venezuela. De tre erfarne herrer har alle et imponerende kokke-CV, og har henholdsvis en fortid på Astrid y Gastón – verdens 33. bedste restaurant ifølge The World's 50 Best Restaurants, elBulli og Noma. PMY inviterer dig på en kulinarisk rejse igennem Latin Amerika, udforsker diversiteten i regionen og kombinerer autentiske smage og uformel stemning.

 

https://www.earlybird.dk/restaurant/restaurant-pmy

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ PMY MED EARLY BIRD 

 

https://www.earlybird.dk/restaurant/rebel

Restaurant Rebel, Indre By

Den franske gourmetrestaurant, Rebel, ligger på Store Kongensgade i Indre By. Navnet Rebel symboliserer restaurantens lille oprør i mod det ophøjede de mener præger restaurantscenen i dag. De to kokke Lars Petersen og Martin Hylleborg, som også agerede kokke på adressens tidligere Restaurant Oubæk, har nu overtaget restauranten, revolutioneret menukortet og introduceret en ny tilgang til den gængse madpræsentation. De har netop besluttet at lade maden tale for sig selv i stedet for at lade tjenerne tale om den. I 2016 blev Rebel belønnet med en Bib Gourmand i Michelinguiden, og både Berlingske og Politikens madanmeldere hylder de velsmagende retter med hele 5 ud af 6 stjerner.

 

https://www.earlybird.dk/restaurant/rebel

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ REBEL MED EARLY BIRD

 

https://www.earlybird.dk/restaurant/soren-k

Restaurant Søren K, Indre By

Søren K er placeret i en af Danmarks mest spektakulære bygninger, Den Sorte Diamant, beliggende i Indre By. Her serverer restauranten retter i tråd med det elegante og rene arkitektoniske udtryk, med afsæt i det nordiske køkken. Restauranten tager navn efter landets mest kendte filosof, Søren Kierkegaard. Menuen består af smukke, enkle og velsmagende retter, primært baseret på fisk og grøntsager og et gennemgående fokus på økologi og bæredygtighed. Disse værdier viser sig tydeligt igennem arbejdet med årstidens lokale råvarer. Søren K har hele 4 gange fået Bib Gourmand-udmærkelsen, som tildeles restauranter af højt gastronomisk niveau til sympatiske priser. Derudover scorer restauranten hele 5 stjerner i Børsen.

 

https://www.earlybird.dk/restaurant/soren-k

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ SØREN K MED EARLY BIRD

 

https://www.earlybird.dk/restaurant/pintxos

Restaurant Pintxos, Indre By

Pintxos serverer autentiske, spanske tapasanretninger. Tapas betyder ”låg” og stammer oprindelig fra de andalusiske bodegaer i Sydspanien. Her lagde man et spiseligt låg på glas med alkohol, for at holde fluerne væk. Tapas har siden udviklet sig, og er ikke kun en populær spise i Spanien, men de små anretninger er blevet en favorit verden over. Pintxos befinder sig i på den hyggelige Nansensgade i Indre By, og selvom indretningen er stilistisk, enkel og nordisk, bliver man henført til varmere himmelstrøg når retterne serveres.

 

https://www.earlybird.dk/restaurant/pintxos

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ PINTXOS MED EARLY BIRD

 

https://www.earlybird.dk/restaurant/fuego

Restaurant Fuego, Indre By

Bag Det Kongelige Teater i Indre By finder du Fuego. Her serveres argentinske retter såsom traditionelle tapas-specialiteter og veltilberedte bøffer. Restaurantens ejere er fra Patagonien i det sydlige Argentina og har bragt kærligheden til det argentinske køkken med til København. Fuego betyder ild på spansk, og restauranten har altid gang i ildstedet, hvorpå de tilbereder velsmagende kødkvæg. På Fuego mærker man straks den charmerende latinamerikanske tilgang, hvor spontanitet kombineret med en tilbagelænet atmosfære er gennemgående. 

 

https://www.earlybird.dk/restaurant/fuego

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ FUEGO MED EARLY BIRD

 

https://www.earlybird.dk/restaurant/nyhavn-17

Restaurant Nyhavn 17, Indre By

I charmerende lokaler i et af de mest berømte og ikoniske kvarterer i København, serverer Nyhavn 17 velsmagende retter med udgangspunkt i det klassiske brasserie-køkken. Nyhavn 17 drives af far og søn, som sammen byder på en spiseoplevelse med maritimt islæt. Menukortet byder på en blanding af veltillavede franske og danske klassikere. Stedet indgyder til hygge og nærvær, med mulighed for udendørsservering med udsigt til Nyhavns pulserende liv og charme i sommermånederne.

 

https://www.earlybird.dk/restaurant/nyhavn-17

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ NYHAVN 17 MED EARLY BIRD

 

https://www.earlybird.dk/restaurant/bof-ost

Restaurant Bøf & Ost, Indre By

Du finder Bøf & Ost på Gråbrødretorv i Indre By. Her danner historiske og stemningsfulde lokaler rammer for klassiske, franske brasserie-retter. Som navnet indikerer, byder menukortet hos Bøf & Ost også på forskellige udskæringer af okse og kalv samt et stort udvalg af franske og danske oste. Interiøret blev transformeret i samarbejde med arkitekt Peter Simonsen i 2016, og du kan se frem til en stemningsfuld, varm æstetisk helhed, som ligger op til hygge. Om sommeren kan man nyde de veltillavede retter i solens skær på torvet.

 

https://www.earlybird.dk/restaurant/bof-ost

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BØF & OST MED EARLY BIRD

 

https://www.earlybird.dk/restaurant/greasy-spoon

 

Restaurant Greasy Spoon, Indre By

På Studiestræde i Indre by byder Greasy Spoon velkommen til saftige burgere og andre greasy favoritter i uhøjtidelig diner-stil. Den kendte købehavner Thomas Madvig åbnede stedet som henter inspiration fra americana diner-kulturen men samtidig efterlader plads til hjemlige strejf på menukortet. Indretningen emmer af velkendt amerikansk diner, med røde båse og barstole, men menukortet har et dansk islæt. Eksempelvis serveres der bøfsandwich med brun sovs som en tribut til dansk madkultur. Politikens madanmelder erklærer "Greasy Spoon opfylder burgerdrømmen. Rart sted med behagelig betjening", og kvitterer med 5 hjerter.

 

https://www.earlybird.dk/restaurant/greasy-spoon

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ GREASY SPOON MED EARLY BIRD

 

https://www.earlybird.dk/restaurant/midori-izakaya-and-greenery

Restaurant Midori – Izakaya & Greenery, Indre By

Midori betyder ’grøn’ på japansk, hvilket matcher adressen på Grønnegade i Indre By. Her serveres japansk tapas i minimalistiske, lyse omgivelser med hængende planter fra gulv til loft. Også køkkenet er præget af det grønne tema, udtrykt igennem izakaya (den japanske form for tapas), som kendetegnes ved små varierede kreationer af nytænkende sammensætninger. Menuen skifter kontinuerligt efter sæsonens udbud af ingredienser og køkkenchef Zhiqang's kreative indfald.

 

https://www.earlybird.dk/restaurant/midori-izakaya-and-greenery

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MIDORI MED EARLY BIRD

 

Er en spiseoplevelse i et af brokvartererne mere dig, så hvem vi samarbejder med af restauranter på Nørrebro, restauranter på Vesterbro, restaurant på Østerbro eller restaurant på Frederiksberg

early bird instagram

Del din oplevelse på Instagram

#earlybirddk       @earlybirddk

dont remove this