Restauranter Amager - 5 suveræne "value for money" restauranter!

 

Leder du efter gode og prisvenlige restauranter på Amager? Restaurant-tjenesten Early Bird guider dig til håndplukkede populære restauranter på Amager. Du får tilmed altid 1/3 skåret af prisen, når du booker bord via EarlyBird.dk

Læs mere om Early Bird konceptet her

Ordet 'Amager' har længe været skydeskive for fordomme og negative associationer. Bydelen har stået bagerst i køen når det kom til byfornyelsen, men nu er det Amagers tur. Amagerbrogade bliver f.eks. i disse dage omdannet til en attraktiv og moderne boulevard med hyggelige cafeer og spændende restauranter. Deluxe-burgere, økologiske syltevarer og vin på glas er nu også ved at indtage Amager. 'Lorteøen' bider fra sig, og beviser i disse år, at bydelen er en uudværdig del af København -  med sin helt egen ama'rkanske kultur og særtræk. Og det tiltrækker stadig flere tilflyttere fra nær og fjern i Danmark. Amager er med andre ord igang med at gennemgå samme make-over som Vesterbro og Nørrebro har været igennem, omend forsinket. 

Det specialle ved Amager er byområdets variation: fra at være en forlængelse af Christianshavn, strækker Amager sig helt ud til Amager Strandpark, Dragør og endda Lufthavnen. Men Amager er ikke bare endnu et byområde; det er en ø i og for sig selv - bogstavligt talt. Amager er nemlig forbundet med Sjælland via broer og tunneller. Oprindeligt blev Amager indvundet fra Øresunds lave vande i 1600-tallet som landbrugs- og landområde, der bl.a. blev brugt til at dyrke afgrødre og forsyne dronning Elisabeth med grøntsager. Men i årene der kom, blev Amager omdannet til et område, hvor københavnerne afleverede deres affald - hereaf udtrykket 'lorteøen' -, indtil 1970'erne, hvor Amager blev det første område i København med organiseret affaldsordning. I dag er store dele af natur- og skovområdet på Amager stadig bevaret , og bydelens bebyggelse består i højere grad end i resten af København af parcelhuskvarterer. Men udviklingsområderne Islands Brygge, Amager Strand, Ørestaden, Refshaleøen og Papirøren bidrager til førnævnte make-over af Amager, hvilket bl.a. har skabt en opblomstring af nye resturanter og cafeer. 

Se hvor du kan spise i aften på Amager med 1/3 skåret af prisen her!

Nedenfor har vi samlet en varieret håndfuld spændende og populære restauranter, du kan besøge på Amager, og som du kan booke bord hos via EarlyBird.dk 

 

Restaurant Cock's & Cows, Amager

Vinderen af Byens Bedste Burger hos AOK i ’12,  ́14, ’15 og ‘16 hedder Cock's & Cows. Og det er der en god grund til. Hos Cock's & Cows formår man nemlig at kombinere imødekommende betjening med hyggelig, uformel atmosfære og kvalitetsburgere. Bøffen er - som altid - 100% bæredygtigt, fritterne er økologiske og diverse dip on-the-side er hjemmelavet. Salat og tomater er sprøde og friske, mens burgerbollen er lun og blød. Med en Cock's & Cows på Amager, er bydelen officelt en del af hovedstadens moderne byliv.

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ COCK'S & COWS MED EARLY BIRD 

 

Restaurant 8tallet, Amager

Café 8tallet er placeret i artikektur af verdensberømte Bjarke Ingels - på kanten af byens ophør og fælledens begyndelse -, hvilket giver en unik udsigt under måltidet. Nyd bl.a. en vellavet brunch om morgen, lækkert smørrebrød eller saftig burger til frokost, og 3-retters middag om aftenen. Politikens anmelder uddelte 4 ud af 6 hjerter og en håndfuld rosende ord efter en mindeværdig spiseoplevelse på Café 8tallet på Amager. Besøg selv Café 8tallet, og tag en pause fra storbyens tempo. 

 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ 8TALLET MED EARLY BIRD

 

Restaurant RAMBLA Bar & Brill, Amager

Hos RAMBLA bar & grill på Amager kan du opleve moderne Barcelona i København. RAMBLA er kendt af amar'kanerne for deres tasting menu - hvad de selv kalder 'family style dining' - hvor du bydes på alt godt fra RAMBLAs varierede køkken, herunder varme og kolde tapasretter, steaks og fisk fra grillen. Indretningen er stilsikker og enkel, stemningen uhøjtidelig og imødekommende. 

 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ RAMBLA MED EARLY BIRD

 

Restaurant Rasoi, Amager

Hos Rasoi forenes det bedste fra nordisk, rustikt design og autentisk, indisk køkken. Upolerede træplader og kardemomme kulminerer, og skaber nye (smags)oplevelser. Menuen skifter ca. hver 3 uge, og er tilpasset både chili-Klaus og sarte ganer. I samarbejde med en garvet sommelier er der blevet udformet et vinkort, der kan matche de krydrede retter - selvom du selvfølig også kan skylle efter med en kølig King Fisher-øl eller cremet mango-lassi. Restaurant Rasoi ligger lige under VM-bjerget, og er blevet et stamsted for den moderne amar'kaner. 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ RASOI MED EARLY BIRD

 

Restaurant LOFT, Amager

Timo Hoffman står bag en lang række populære spisesteder, herunder 8tallet, RAMBLA Bar & Grill og Bodil. Nu har de fået en lillesøster på toppen af Fields - med udsigt over Ørestaden - med navnet LOFT. Børsens madanmelder gav 4 flotte stjerner efter et besøg på Timos nye hjertebarn. Indretning og stemning på LOFT er New Yorker-inspireret, menukortet centreret omkring grill og gode råvarer - herunder 300g Ribeye, grillet unghane eller hummer, eller en saftig Black Angus burger. 

 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ LOFT MED EARLY BIRD

 

En smuttur over Langebro, så er du i Indre By. Se de mange restauranter i Indre By, du kan spise på med 1/3 skåret af prisen! 

 

early bird instagram

Del din oplevelse på Instagram

#earlybirddk       @earlybirddk

dont remove this