Opdateret 26.01.2024

Find håndplukkede gourmetrestauranter i Aarhus med restaurant-tjenesten Early Bird og få 1/3 skåret af prisen.

København er ikke alene om at sætte Danmark på Michelin-verdenskortet. Også Aarhus bidrager med udsøgte gourmetoplevelser. Flere restauranter med Michelin-stjerner, placerer Aarhus i den gastronomiske verdensklasse.

Byens mange erfarne gourmetkokke, forstår at fremtrylle både mad og drikke på allerhøjeste niveau. Det høje niveau kommer selvfølgelig først og fremmest gæsterne til gode, som kan nyde gastronomisk forkælelse, kreative udfoldelser og ikke mindst god stemning.

 

Du finder et bredt udbud af gourmet restauranter og også gode og billige restauranter i Aarhus hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de mest populære og bedste billige restauranter i Aarhus, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se hvilke restauranter i Aarhus du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen her!

 

Restaurant Komfur, gourmet køkken i Aarhus

Flotte anmeldelser for det franske bistrokøkken - jordnær atmosfære og uformel romantik.
Restaurant website
Anmeldelse på TripAdvisor


Restaurant Komfur drives, ligesom søsterrestauranterne Mellemrum og Ombord, efter de 3 kerneværdier: håndværk, hygge og energi, som afspejles i køkkenet, betjeningen og indretningen.

Her er kræfterne brugt på hvad de er bedst til - god mad og vin - og du kan nyde et gedigent menukort. Maden følger brasserie-traditionen, med klassisk fransk bistromad af danske råvarer. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KOMFUR MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Dauphine, klassisk gourmet i Aarhus

Gourmetkøkken med frankofile smagskonstellationer.
Restaurant website
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor


Endnu en fransk gourmetrestaurant finder du i hyggelige Frederiksgade. Dauphine har dog også danske glimt i de ellers fransk-inspirerede retter, eksempelvis i form af råvarevalget. Dauphine har imponeret stort set samtlige madanmeldere: Jyllandsposten, Århus Stiftstidende og AoA giver alle Dauphine 5 flotte stjerner. Madanmelder Jan L. Pedersen fra Aarhus update "blev blæst bagover af restaurant Dauphine" og konkluderer "Hvis vi gav kokkehuer på Aarhus Update, ville den her aften udløse fuldt hus".

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ DAUPHINE MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Mellemrum, Aarhus

Tidl. landsholdskok bag uprætentiøs, nordisk gastronomi.
Restaurant website
Anmeldelse på TripAdvisor


Mellemrum inviterer til nordisk gourmetspise med udgangspunkt i værdierne: håndværk, hygge og energi. Ambitionen er at tilbyde gæsterne et pusterum fra hverdagens trummerum, hvor man blot skal læne sig tilbage og lade sig forkæle af smagssikre retter, god service og en hygge atmosfære.

Jyllands-Posten beskriver besøget på Mellemrum som ”en aften, der alt i alt var helt, som man kunne håbe” og giver 5 funklende stjerner. 
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MELLEMRUM MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Latin, Aarhus' populære gourmet restaurant

Hyggelige rammer og ærkefransk gastronomi til 4 stjerner i JP.
Restaurant website


Endnu en frankofil restaurantperle finder du på Klostergade. Latin har i flere årtier inviteret aarhusianerne på fransk gourmet og er efterhåndet blevet et ikonisk etablissement på den aarhusianske restaurantscene. Sæt tænderne i et autentisk bistro-måltid med velkendte franske favoritter, akkompagneret af franske pressede druer. Du kan også lade dig underholde og betage af vægkunsten, der er af småpikant karakter. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ LATIN MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Brasserie Belli, Aarhus

Anerkendt bistro med afsæt i det franske bondekøkken.
Restaurant website
Anmeldelse på TripAdvisor
Artikel i migogaarhus
Anmeldelse på TripAdvisor


Bliv henført til en bistro i de parisiske gader på Brasserie Belli. Restauranten har ligget på den charmerende Frederiksgade i mere end 20 år og budt gæsterne på ærlig, fransk bistromad af gourmetkarakter. Køkkenstilen er inspireret af det franske bondekøkken, hvor smagen er det centrale fokus. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BRASSERIE BELLI MED EARLY BIRD 

 

Restaurant L'Estragon, gourmet mad i Aarhus

Charmerende perle har gennem tiden fået ros for deres smag og 'Fremragende mad'.
Restaurant website


Restaurant L'Estragon er kendt i Aarhus for sin årstidsafstemte, økologiske og biodynamiske tilgang til madlavning. I køkkenet fremtrylles frankofile smagsfantasier, som er gennemsyrede af passionen og madglæden hos restauratør Sisse Budtz, som er ejeren, hjernen og hjertet bag restaurant L'Estragon.

Anmeldere fra bl.a. Information og JP drysser flotte 5-stjernet roser ud over restaurant L'Estragon, og placerer L'Estragon blandt en af de bedste gourmet spisesteder i Aarhus.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ L'ESTRAGON MED EARLY BIRD 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af restaurant Früd (@frudmad)

Restaurant Früd, Aarhus

Gennemført gourmetoplevelse tildeles 4 stjerner af Århus Stiftstidende.
Restaurant website


Hos Früds præsenteres du for suveræn 'value for money' mad med franske gourmetserveringer til overkommelige priser. Maden på Früd bliver serveret i form appetitlige anretninger med gennemgående god smag. 

Århus Stiftstidende roser de gastronomiske kreationer på Früd og tildeler 4 flotte stjerner. Sæt dig til rette i den hyggelige murstensvilla på Dalgas Avenue og se frem til en gennemført gastronomisk gourmetoplevelse hos Früds Brasserie & Restaurant. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ FRÜD MED EARLY BIRD 

 

Gourmet i Aarhus

Gourmet er oprindeligt det franske udtryk for en vinsmager, men i dag bruges udtrykket til at betegne et kulturelt ideal, der er forbundet med den kulinariske kunst med raffineret mad og drikke. Gourmet henviser både til gastronomiens æstetiske udtryk og smag. Opfattelsen af gourmet kan differentiere fra region til region, afhængig af råvareudvalget og den kulinariske traditionen i området. For eksempel kan fisk og skalddyr opfattes som ekslusiv gourmetspise i områder, der ligger langt fra havet. Derfor kan opfattelsen af gourmet være individuel, men det fælles kendetegn for gourmetspise er den passion og håndværksmæssige præstation, der ligger bag et ægte gourmetmåltid. 

Aarhus har afgjort sat sig på det gastronomiske landkort, og spiseglade aarhusianere kan nemt boltre sig i det voksende udvalg af kvalitetsrestauranter, som er at finde i den jyske storby. Det kan varmt anbefales at gå på jagt efter nye gastronomiske oplevelser i Aarhus. I 2017 blev Aarhus tildelt titlen som 'European Region of Gastronomy' af international Institute of Gastronomy, Culture, Arts, and Tourism. Det var også i 2017, at Aarhus blev udnævnt som europæisk kulturhovedstad. Aarhusianerne kan altså roligt være stolte af de kulinariske præstationer, som restauranterne i byen leverer, og flere og flere nyder også godt af de mange udbud af gourmetrestauranter, der findes i det aarhusianske restaurantlandskab. 


Hvis du leder efter restauranter i en specifik bydel i Aarhus eller et bestemt køkken, kan du finde inspiration gennem vores guides her: