City

Book et bord i aften og få 1/3 i last minute afslag på 75 af de bedste restauranter
i København & Aarhus.

Se mere om Early Bird

Guide 2018: 10 af de bedste franske restauranter i København

Guide 2018: 10 af de bedste franske restauranter i København

Leder du efter gode og prisvenlige franske restauranter? Restaurant-tjenesten Early Bird guider dig til håndplukkede populære og ærkefranske restauranter. Du får tilmed altid 1/3 skåret af prisen, når du booker bord via EarlyBird.dk

Se mere om Early Bird her! 

Fransk mad kan være utrolig enkel - og utrolig kompliceret! Oprindeligt havde hver fransk region sine særegne karakterretter. I Nordvest producerede man smør, crème fraiche og æbler, i Sydvest olivenolie og tomater, i Sydøst fois gras og Karl Johan-svampe, og i Nordøst øl, fedt og pølser - med inspiration fra den tyske nabo.

I dag er de geografiske forskelle ikke så tydelige, da de forskellige regionale køkkentraditioner er blevet udvekslet mellem regionerne. Når det er sagt, så har det lokale og regionale køkke oplevet en renaissance i Frankring de sidste par år - som i så mange andre lande, hvor de nære og autentiske traditioner genoplives. 

Bor du i København, har du sikkert bemærket, at det også vrimler med franske restauranter, der sætter en ære i at servere autentisk mad med gode råvarer og traditionelle, franske retter. Og fransk mad er ikke så dyr, som det lyder - de fleste steder lover man et ganske rimeligt prisniveau i forhold til kvalitet og råvarer.

Du finder også et udbud af franske kvalitetsrestauranter hos Early Bird. Vi har samlet 10 af de bedste og mest populære franske restauranter, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se her hvilke restauranter du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen! 

Restaurant L'Alsace, Indre By

I en gammel brobelagt baggråd i en af Københavns ældste bindingsværtshuse, finder du restaurant L'Asace, der daterer tilbage til 1978. Stemningen er romantisk og intim. Køkkenet tryller med traditionelle, autentiske franske retter, som skifter fra dag til dag, så det altid er en ny oplevelse at spise på restaurant L'Asace.

 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ L'ALSACE MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Meille, Indre By

Som lillesøster til Michelin-anbefalede restaurant Mes, har restaurant Meille gode forældre. Køkkenchef Mads Rye Magnusson (tidl. Geranium) og hans partner Camilla har åbnet Meille for at sætte fokus på 'affordable luxury'. Der er fokus på bæredygtige, sæsonorienterende, råvarer af højeste kvalitet.

 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MEILLE MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Mondän, Frederiksberg

Køkkenchef Mads Dalsgaard, der har et pænt CV fra andre gode restauranter i Københavnsområdet, har nu overtaget køkkent hos restaurant Mondän på Frederiksberg. Her er der fokus på at give gæsten en helhedsoplevelse: at kombinere service, stemning og samværd - og fortrylle gæstens gane med gennemført, gedin madkunst. Trylleriet sker ved at trække franske madtraditioner ind i de nordiske spisevaner, så resultatet bliver et spændende fusionskøkken. 

 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MONDÄN MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Le Pavé, Indre By

I mere end 20 år har resturant Le Pavé serveret traditonelle franske retter i Indre By i København. Som navnet angiver (pavé betyder brosten på fransk), ligger resturant Le Pavé på Gråbrødretorv, hvor man om sommeren kan nyde udendørsservering på de charmerende, skæve københavnerbrosten. Indenfor emmer det ligeledes af fransk stemning og cuisine. Vinene er fra de bedste distrikter i Frankrig, råvarene altid af højeste kvalitet. 

 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ LE PAVÉ MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Wining & Dining, Indre By

Som nabo til Le Pavé på Gråbrødretorv, finder du resturant Wining & Dining - tilsvarende i en af Københavns ældste bindingsværksbygninger. Her serveres solide, middelhavsinspirerede franske retter, med hertilhørende kvalitetsvine i hyggelige omgivelser. 

 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ WINING & DINING MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Le Coq en Pâte, Østerbro

På Østerbro i København finder du en autentisk, 'petit' fransk bistro ved navn Le Coq en Pâte, hvilket refererer til forkælelse og bekymringsfrihed. Og det er netop hvad du oplever hos restaurant Le Coq en Pâte. Menukortet introducerer moderne nordiske twists til det traditionelle, franske køkken. 

 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ LE COQ EN PÂTE MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Nyhavn 17, Indre By

I en hyggelig bygning 1700-tallet i hjertet af Indre By i København ligger restaurant Nyhavn 17. Her serveres klassiske brasserie-retter, akkompagneret af alskens vine, bobler og whiskey. Da restauranten har eksiseret siden 1936, gennemgik den for et par år siden en gennemgående renovering for at fremme følelsen af en intim, nærværende spiseoplevelse med udsigt over Nyhavns pulserende liv. 

 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ NYHAVN 17 MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Le Basilic, Vesterbro

Hos restaurant Le Basilic på Vesterbro kan du opleve ærkefransk gastro - hvor traditonelle, franske retter pryder menukortet - til tonerne af blød, fransk jazz. Indretningen trækker ligeledes på de frankofile (under)toner, og stemningen er intim og autentisk. 

 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ LE BACILIC VESTERBRO MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Chez Bruno, Vesterbro

En af naboerne til Det Ny Teater på Vesterbro hedder restaurant Chez Bruno, som på fransk betyder 'hos bruno'. Den franskfødte køkkenchef hos restauranten hedder nemlig Bruno Vandenbulcke, der bl.a. har fortid som souschef hos Michelinbestjernede, Kong Hans.

Chez Bruno er et uformelt og auentisk brasserie, der byder på ægte fransk, anmelderrost gastronomi. 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ CHEZ BRUNO MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Arti'kok, Hvidovre

Vestegnen kan også levere anmelderrost kvalitetsgastronomi. Hos restaurant Arti'kok i København kan du opleve dansk-franske kulinariske tryllerier, som skifter fra måned til måned, når sæsonens friske råvarer ændrer sig. 

Køkkenchef og grundlægger Michael Nyenstad, som har fortid på bl.a. d'Angleterre, Hotel Kong Frederik og restauranter i Frankrig og Italien, udvælger de bedste vine til maden, så spiseoplevelsen bliver velafstemt. 

 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ ARTI'KOK MED EARLY BIRD 


Restaurant Zeleste, Indre By

Med udgangspunkt i sammenspillet mellem nordiske og franske madtraditioner, har restaurant Zeleste skabt en sand perle af fransk stil og stemning i hjertet af København. Fokus på sæsonens friske råvarer og kvalitet er i højsædet. Resturant Zeleste har adresse i en af Københavns ældste og hyggeligste bygninger i Nyhavn. 

 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ ZELESTE MED EARLY BIRD 


Selvom vi her kun har fremhævet udvalgte franske restauranter i København, har hovedstaden generelt taget de franske cuisine-traditioner til sig og indkorporere dem i den danske madkultur. Københavnernes ganer er blevet tilvænnet fois gras, dampede blåmuslinger og velsmagende vine - og en generel glæde og nydelse af måltidet. Den franske måltidssociologi Claude Fischler og hans forskerteam har i den sammenhæng peget på, at glæden ved nyde et måltid og fokus på kulinariske praksisser er vigtigere for vores sundhed end skrabede diæter. Ja, faktisk har franskmændende det laveste gennemsnitlige BMI i Europa, selvom de slubrer vin, og nyder ost og hvidt brød ved hvert måltid. Så sæt dig til bord med god samvittighed på en af Københavns franske restauranter og lyt til Charles Baudelaire, når han proglamerer 'Enivrez-vous!'

 

Se mere her hvis du søger gode og autentiske italienske restauranter i København

 

early bird nyhedsbrev

 

Gå ikke glip af nye restauranter

Få vores ugentlige nyhedsbrev om nye spændende restauranttilbud.

 

Sådan bruger du Early Bird

 

saadan bruger du early bird

VÆLG BY

Vælg den by du ønsker at spise i. Vi samarbejder med +75 restauranter i København og Aarhus.

 

saadan bruger du early bird

VÆLG RESTAURANT

Du kan vælge blandt de restauranter, som har valgt at tilbyde borde til i aften - alle med 1/3 skåret af prisen.

Læs mere om konceptet  

 

saadan bruger du early bird

BOOK BORD

Book og betal for bordet her på Early Bird, så står det dækket og parat, når du kommer.

 
early bird kobenhavn aarhus

 

Kvalitet med Early Bird

 

Vores kunder skal være glade. Derfor er vi stolte af at blive bedømt til 'Fremragende' på Trustpilot.

early bird trustpilot

Håndplukker restauranter & barer

Vi guider til restauranter & barer af høj kvalitet. Der er altid lidt til enhver smag og pengepung.

Rigtige normalpriser

Vi kontrollerer altid, at menuerne stemmer med normalprisen, og at du får 1/3 skåret af prisen.

 

Feedback fra vores gæster

Vi indsamler hele tiden feedback fra vores gæster for at sikre, at alle får gode spiseoplevelser.

 

early bird trustpilot

early bird trustpilot

early bird trustpilot

Rigtig god oplevelse

Bestemt ikke sidste gang jeg har prøvet Earlybird - nemt bekvemt og lige til, at gå til. Det tiltaler mig meget, at jeg blot kunne have kvitteringsnummeret med på sms.

Hurtigt, nemt og billigt

Alt foregik uden problemer og bekræftelse landede med det samme. Det er bestemt ikke sidste gang jeg vil benytte Earlybird!

Super fedt koncept

Systemet kører fremragende, og restauranterne mere end lever op til løfterne. Det bliver en fast bestanddel af vores restauranthverdag fremover.

 

early bird trustpilot


Sabine Grønbæk, København

 

early bird trustpilot


Ulrik Demuth, København

 

early bird trustpilot


Steen Rasmussen, Aarhus

 

 

 

 

Over 200.000 har allerede booket via Early Bird

Følg os på Facebook og bliv inspireret.

 

 

early bird app

 

 

Hent vores gratis app

Spontane spise- og baroplevelser lige ved hånden.
Book på farten. Betal nemt med MobilePay.

App Store      Google Play

app iphone android early bird restauranter

 

"Early Bird gør spontane restaurantbesøg billigere."

 

"Vi er vilde med det nye website Earlybird.dk"

 

"Restauranterne tilhører gruppen af bedre restauranter i København."

early bird politiken

early bird eurowoman

early bird gastromand

 

 

 • early bird politiken ibyen
 • early bird politiken aok
 • early bird børsen
 • early bird cover
 • ekstrabladet
 • early bird euroman
 • early bird tv2
 • early bird information
 • early bird ivækstprisen
 • early bird jyllands posten
 • Mad og venner
 • early bird metroxpress
 • early bird femina
 • early bird søndagsavisen
 • early bird tv2
 • early bird woman
 • early bird trines wardrope
 • early bird bungalow5
 • early bird emily soloman
 • early bird berlingske

 

early bird instagram

Del din oplevelse på Instagram

#earlybirddk       @earlybirddk