Opdateret 26.01.2024

Find håndplukkede asiatiske restauranter i København med restaurant-tjenesten Early Bird og få 1/3 skåret af prisen.

Det asiatiske køkken er et vidt begreb, og der hersker stor diversitet i madkulturen på tværs af klodens største kontinent. For de fleste associeres det asiatiske køkken og asiatiske restauranter med intense smage, kraftfulde krydderier, sprøde grøntsagsretter eller friske fiskeretter.

Fra den japanske sushi til thailandske forårsruller, vietnamesiske risretter, indisk shish-kebab og kinesiske bao - det asiatiske køkken har noget for enhver smag. 

Spis på den bedste asiatiske restaurant i København med Early Bird

Du finder et udbud af de bedste asiatiske restauranter i København hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de lækreste og mest populære steder at spise asiatisk mad i København nedenfor i guiden - hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se her hvor du kan spise asiatisk i København i aften med 1/3 skåret af prisen! 

 

Restaurant Damindra, asiatisk restaurant i København K

Japansk haute cuisine - visionær gastronomi til 5 stjerner af AOK.
Restaurant website

Restaurant Damindra leverer moderne japansk gourmetmad og en innovativ sushipalette, der leger med de gamle, japanske sushitraditioner og asiatisk køkkengastronomi.

Stjernekokken, Taka Nishimura (kendt fra den Michelin-anbefalede sushirestaurant NOBU i Milano) brillerer i Damindras køkken og lader sanserne blive forkælet på alle leder og kanter.

AOKs anmelder er begejstret for det eksperimenterende, asiatiske køkken og belønner med Damindra 5 flotte stjerner. Denne populære japanske restaurant er altså et fremragende bud på en asiatisk restaurant i København.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ DAMINDRA MED EARLY BIRD 
 

Restaurant The Vietnamese, autentisk vietnamesisk i København K

Populær vietnameser med autentiske smage får 4 stjerner i både JP. og Berlingske.
Restaurant website

The Vietnamese oser af asiatisk velsmag og scorer 4 stjerner i både Berlingske og Jyllands-Posten.

I spidsen står Do-brødrene, der har vietnamesiske rødder, hvilket slår igennem på menukortet. Den vietnamesiske madkultur er farverig, frisk og raffineret, smagfuld, men dog mere mild end andre asiatiske køkkener.

Med en franciskanermunk i køkkenet er der plads til asiatiske overraskelser og alle sanser bliver sat på spil under en middag på en af de bedste vietnamesiske restauranter i København: The Vietnamese.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ THE VIETNAMESE MED EARLY BIRD


Restaurant Rasoi, asiatisk mad i København S

Et traditionelt, indisk køkken og nordiske designrammer under VM-Bjerget på Amager.
Restaurant website

I det spektakulære VM-bjerg, som troner op i landskabet på Ørestaden, ligger den indiske restaurant Rasoi. På Rasoi kan du opleve de komfortable, velsmagende retter som butterchicken og shish-kebab ledsaget af friskbagt naan.

“Rasoi” betyder logisk nok “køkken” på indisk, og du kan forvente curries med egne krydderiblandinger - fra Nordindiens mere bombastiske og intense curries til de lettere og mere spicy retter fra det sydlige Indien. Kast dig ud i en delikat indisk version af asiatisk mad i København S.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ RASOI MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Ferment, moderne fusionskøkken i København K

Moderne fortolkninger af metropolsk og asiatisk mad og drikke.
Restaurant website
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor

Kom rundt i flere asiatiske køkkener med restaurant, Ferment. Her er japanske og kinesiske street-food klassikere omdrejningspunktet. Det gælder i særdeleshed den japanske ramen, som er en slurpende ret af nudler i en smagspotent suppe, ofte akkompagneret af en slags protein, grøntsager og smilende halveret æg, der gør det til en yderst æstetisk ret.

Ferment har yderligere specialiseret sig i den kinesiske bao, som er en dampet bolle med fyld af alskens art. Så få en god asiatisk oplevelse hos Ferment og få en autentisk street-food oplevelse!

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ FERMENT MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Midori, asiatisk tapas restaurant i København K

Japansk inspireret gastropub-koncept og moderniseret madoplevelse - rig på umami.
Restaurant website

På Midori kan du mæske dig i traditionelle, japanske izakaya, som er et udbud af sammensatte småretter til deling mellem gæsterne ved bordet. 

“Midori” er det japanske ord for grøn - og restauranten indeholder både direkte og indirekte referencer til navnet: placeringen på grønnegade, de hængende planter fra loftet mod gulvet og de mange grøntsagsbaserede småretter på menukortet er alle faktorer, der understreger navnet. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MIDORI MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Kung Fu II, asiatisk smagshits på Nørrebro

Moderne, japanske smagshits - autentisk gastropub oplevelse i bedste Izakaya-stil.
Restaurant website
Anmeldelse i Politiken
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor

Er du på udkig efter spændende og anderledes asiatisk mad på Nørrebro? På Kung Fu II kan du også opleve det japanske gastropub-fænomen, izakaya, i folkelig stil og hyggelig atmosfære. 

Madanmelder Lars Bjerregaard fra Information erklærer efter besøget på Kung Fu II: “Imponerende er det, når køkkenet på så nyt et sted, kører så godt, som det er tilfældet hos Kung Fu-krigeren i Ravnsborggade. Han står mere end på spring til noget stort.”
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KUNG FU II MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Hot Pot Republic, asiatisk kogekunst på Vesterbro

Kinesisk hot pot til 4 hjerter - gennemført madoplevelse i bedste social dining stil.
Restaurant website
4 hjerter i Politiken
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor

Den traditionelle, kinesiske spise hot pot kan bedst beskrives som Asiens svar på den franske fondue - dog mere kalorielet og smagsfrisk.

Hot Pot Republic byder på asiatisk mad på Vesterbro i form af friske grøntsager, velskåret kød, dumplings og nudler som skal tilberedes af gæsterne selv i de varme supper placeret midt på bordet.

Dette skaber en hyggelig atmosfære og uformel social-dining stemning, der passer perfekt til en aften med familien, kæresten eller vennerne. 
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ HOT POT REPUBLIC MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Morsel Bao, asiatiske favoritter på Frederiksberg

Populære, smagfulde bao'er - den kinesiske udgave af hamburgeren til 4 hjerter i Politiken.
Restaurant website
Politiken anmeldelse

Det asiatiske køkken byder på et bredt udvalg af mindre og større hapsere, asiatiske bowls og luftige, bløde bao-boller med velkrydret fyld. Fokus er friske grøntsager og veltilberedte råvarer for at sikre den bedste smag. 

Menukortet på Morsel Bao byder på asiatiske retter, der gennem familieopskrifter er blevet finpudset. Køkkenet afprøver gerne moderne og nye teknikker af, både fra det nordiske køkken, som fermentering, men også andre asiatiske madkulturer. Bao-teamet rejser bl.a. et par gange årligt til Fjernøsten for at lade sig inspirere af råvarer og tendenser.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MORSEL BAO MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Kinome, fusionskøkken i Hellerup

Japansk fusionskøkken bag innovative konstellationer og umami.
Restaurant website
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor

Kinome praktiserer fusionen af traditionsrig japansk cusine og ingredienser kombineret med smagsvariationer fra andre verdenshjørner. 

“Vores mad har til formål at glæde tallerkenen og skabe fornøjelser for sanserne”, beskriver Hui, som både er ejeren af KINOME og ophavsmanden til restaurantens gastronomiske koncept.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KINOME MED EARLY BIRD  



Asiatisk mad på Vesterbro, Nørrebro, Østerbro, Amager 

Det er ikke svært at finde kinesiske restauranter i København! Selvom Asien består af hele 49 lande, er det tydeligt, at vi her i Danmark har taget nogle udvalgte landes cuisine til os. I den københavnske restaurantsamling er det hovedsaglig kinesisk, japansk, indisk, thailandsk og vietnamesisk mad, der repræsenterer den asiatiske gastronomi. 

Men der er god grund til at fortsætte med at udforske det eventyrlige og eksotiske kulinariske landskab, som Asien har at byde på - det er nemlig både sundt, smagfuldt og giver et friskt indspark til det gængse middags-repertoire vi danskere almindeligvis besidder!

Det asiatiske køkken

Det asiatiske cuisine differentierer sig fra nord til syd og fra øst til vest. Det spænder over et væld af forskellige smagsnuancer, råvarer og teknikker.

Et af fællestrækkene i det asiatiske køkken er brugen af ris, som hovedsageligt dyrkes i Sydøstasien. Et andet fællespunkt er de intense smage, der tilføres af de mange eksotiske krydderier og ingredienser, som kendetegner de fleste afkroge af det asiatiske køkken: chili, ingefær, koriander og soya er nogle af smagsgivere vi kender allerbedst fra køkkenet i det fjerne Østen. 

Smage som disse giver en dybere intensitet end vi er vant til her i Norden, hvor fedt, salt og sødt typisk udgør hovedsmagene. Det er dermed en dejlig afveksling til det smagsindtryk, vi ellers er vant til.
 

Er du lækkersulten efter retter fra et bestemt land eller køkken, kan du finde inspiration gennem vores guides til de mange forskellige køkkener i København her: