City

Book et bord i aften og få 1/3 i last minute afslag på 75 af de bedste restauranter
i København & Aarhus.

Se mere om Early Bird

Guide 2019: 10 af de bedste bøfrestauranter i København

Guide 2019: 10 af de bedste bøfrestauranter i København

Leder du efter gode bøfrestauranter i København? Restaurant-tjenesten Early Bird guider dig til håndplukkede populære steakhouse i København. Du får tilmed skåret 1/3 skåret af prisen, når du booker bord via EarlyBird.dk.

Læs mere om Early Bird konceptet her

Når sulten først rammer, findes der ikke noget bedre end at forkæle sig selv med en mør steak. Heldigvis byder København på flere restauranter, der sætter en dyd i, at servere saftigt kød af høj kvalitet. Det kan være en jungle at navigere i, da en bøf skal håndteres med en vis grad af professionalisme, før den sidder lige i skabet. Faktorer som kødtype, udskæring, tilberedningsmetode og -tid er altafgørende for en fuldkommen bøfoplevelse. 

Heldigvis finder du også et udbud af bøfrestauranter af god kvalitet hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære bøfrestauranter, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird

Se her hvilke restauranter du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen! 

Restaurant Nose2Tail Meatpacker, København

Navnet siger det selv, og menukortet lever også op til adressen i Kødbyen. Her serveres saftigt kød i alskens varianter udelukkende fra fritgående dyr. En gang om ugen kommer der en hel gris hjem, som de næste par dage bliver til mange forskellige retter under fællesbetegnelsen: Dagens Svin. NOSE2TAIL Meatpacker er ærlig mad, med massere af velsmag.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ NOSE2TAIL MEATPACKER MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Nyhavn 17, København

Menukortet på Nyhavn 17 byder på velsmagende franske klassikere med udgangspunkt i brasserie-traditionen. I de charmerende lokaler i Københavns måske mest ikoniske kvarter kan du blandt andet sætte tænderne i velskåret kvæg med god smag og klassisk tilbehør. Besøg Nyhavn 17 og lad dig forkæle med velsmagende brasserie-mad i maritime omgivelser i Nyhavn.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ NYHAVN 17 MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Asador, København

Man kan simpelthen ikke undlade at inddrage Argentina, når man snakker om seriøse bøffer. På Asador udlever de den argentinske madtradition og serverer veltillavede bøffer i stor stil. Navnet Asador refererer til maestroen bag grillen (asado), og det kommer derfor ikke som nogen overraskelse, at man hos Asador finder mørt og saftigt kød tilberedt på åben grill.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ ASADOR MED EARLY BIRD

 

Restaurant Rebel, København

Den franske gourmetrestaurant Rebel beligger i en charmerende 1700-talsejendom på Store Kongensgade. Menukortet på Rebel skifter jævnligt, men der er ofte lækkert kød at finde på menukortet. Stemningen er uhøjtidelig og kvaliteten holdes høj med velsmagende mad i kategorien Bistro Moderne. I 2016 blev Rebel tildelt Bib Gourmand-status i Michelinguiden. Både Berlingske og Politikens madanmeldere hylder de velsmagende retter med 5 ud af 6 stjerner.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ REBEL MED EARLY BIRD

 

Restaurant Mondän, København

Mondän serverer fransk-nordisk smagfuld gastronomi i mondæne rammer på Frederiksberg. Her beskriver de selv køkkenstilen som "født af det nordiske køkken, forfinet af det franske og tilpasset de danske ganer". Menuen skifter efter årstiden, men der er ofte saftigt kød på menuen og hver søndag grilles en form for protein under titlen 'Sunday Roast'. 
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MONDÄN MED EARLY BIRD

 

Restaurant Strandmøllekroen, København

Her tilbydes moderne fortolkninger af det danske/franske køkken samt gode klassikere, alt imens du sidder og nyder udsigten over Øresund. Strandmøllekro ligger for enden af kærlighedsstien i området Springforbi, Klampenborg, hvor den har fungeret som kro siden 1811. Med Dyrehaven i baghaven bliver det nærmest ikke mere romantisk og afslappende at nyde en veltillavet middag. 
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ STRANDMØLLEKROEN MED EARLY BIRD

 

Restaurant Fuego, København

Fuego tænder op for blusset og kreerer argentinsk-inspirerede retter og tilbereder kvalitetskødkvæg. Hos Fuego mærker man hurtigt den charmerende sydamerikanske tilgang til livet, hvor der bliver sat stor pris på spontanitet, og hvor man lever i et tilbagelænet mañana-tempo. Fuego er et autentisk og flot argentinsk bøfhus beliggende på Holbergsgade ved Det Kongelige Teater.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ FUEGO MED EARLY BIRD

 

Restaurant Bøf & Ost, København

Som navnet indikerer, er Bøf & Ost stedet for en seriøs bøf af høj kvalitet. Menukortet lever op til navnet, og indeholder flere udskæringer af okse- og kalvekød samt et stort udvalg og gode franske og danske oste. Siden 1972 har restauranten serveret klassiske, franske brasserie-retter af sæsonens bedste råvarer. Du finder Bøf & Ost i historiske og stemningsfulde lokaler i hjertet af København på det smukke Gråbrødretorv.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BØF & OST MED EARLY BIRD

 

Restaurant Charlie Bistro, København

Menuen på Charlie Bistro er præget af franske klassikere de fleste vil elske. Ægteparret Stephanie Michaud og Peter Stub ejer sammen restauranten, hvor de i synergi skaber en fuldendt smagsoplevelse. Mens Peter styrer slagets gang i køkkenet, er Stephanie som sommelier ekspert på vinområdet. Du finder Charlie Bistro på hjørnet af Kompagnistræde og Knabrostræde i Indre By.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ CHARLIE BISTRO MED EARLY BIRD

 

Restaurant Tango y Vinos, København

Tango y Vinos er først og fremmest en vinbar, men køkkenet serverer både rustikke tapasanretninger og lækre 3-retters menuer med f.eks. mør og saftig Premium Angus Entrecôte. Af og til gæster Københavns førende jazz-musikere Tango y Vinos og giver liv og stemning i den sydamrikanske restaurant. Tango y Vinos skaber mindeværdige oplevelser for alle dem, der sætter pris på udsøgt vin, et fint køkken, musikkens magi og varm gæstfrihed.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ TANGO Y VINOS MED EARLY BIRD

 

En bøf er noget vi alle kender og de fleste af os elsker at sætte tænderne i. En bøf er såre simpel, men alligevel er det få der kan tilberede den til perfektion. Det er dog ikke kun tilberedningsteknikken der spiller en rolle i kreationen af den perfekte bøf, kødets kvalitet, udskæring og tykkelse er også enorme faktorer. Det er dog individuelt, hvordan vi kan lide vores bøf - om man er til en blodrød rare, en lyserød medium eller grålig well done. 

 

Spørger man dog de prominente kokke fra den gastronomiske verden fra både Danmark og Norge, som var dommere til The Beef, som kåre Årets Bøf, er dommen klar. I 2016 fokuserede konkurrencen på, hvilken udskæring dannede grundlag for den bedste bøf, og her blev resultatet nyretappen (også kaldet Onglet, Hanger steak eller Butcher’s steak– kær bøf har mange navne). I 2017 var det kvægracer dommerne skulle vurdere og her løb kvægracen Limousine fra Kildegården med sejren.

 

Den ukronede bøf-konge, Dan Christiansen, som udvælger kød og steger bøffer hos den anerkendte MASH-kæde fortæller et lille tip, som mange danskere gør forkert, når de steger bøffer. Faktisk steger han bøffer til perfektion uden først at tilsætte fedtstof på panden. Hemmeligheden ligger i, at kød af god kvalitet vil slippe panden af sig selv og vil karamellisere og få den brune stegeskorpe der kendetegner en god bøf. Derudover er det vigtigt at tage bøfferne ud i god tid, så bøfferne ikke er køleskabskolde når de rammer panden, så den taber for meget varme - ellers begynder kødet at koge i stedet for at stege. 

 

Der er altså mange faktorer at tage højde for, når man skal kreere den perfekte bøf, så hvorfor ikke læne sig tilbage og overlade det til de professionelle og besøge en af Københavns gode bøfrestauranter? 

 

Skal der ikke stå bøf på menuen i aften? Bare rolig vi guide dig til andre køkkentyper lige her: italienske restauranter i københavn, franske restauranter i København og sushi  restauranter københavn

early bird nyhedsbrev

 

Gå ikke glip af nye restauranter

Få vores ugentlige nyhedsbrev om nye spændende restauranttilbud.

 

Sådan bruger du Early Bird

 

saadan bruger du early bird

VÆLG BY

Vælg den by du ønsker at spise i. Vi samarbejder med +75 restauranter i København og Aarhus.

 

saadan bruger du early bird

VÆLG RESTAURANT

Du kan vælge blandt de restauranter, som har valgt at tilbyde borde til i aften - alle med 1/3 skåret af prisen.

Læs mere om konceptet  

 

saadan bruger du early bird

BOOK BORD

Book og betal for bordet her på Early Bird, så står det dækket og parat, når du kommer.

 
early bird kobenhavn aarhus

 

Kvalitet med Early Bird

 

Vores kunder skal være glade. Derfor er vi stolte af at blive bedømt til 'Fremragende' på Trustpilot.

early bird trustpilot

Håndplukker restauranter & barer

Vi guider til restauranter & barer af høj kvalitet. Der er altid lidt til enhver smag og pengepung.

Rigtige normalpriser

Vi kontrollerer altid, at menuerne stemmer med normalprisen, og at du får 1/3 skåret af prisen.

 

Feedback fra vores gæster

Vi indsamler hele tiden feedback fra vores gæster for at sikre, at alle får gode spiseoplevelser.

 

early bird trustpilot

early bird trustpilot

early bird trustpilot

Rigtig god oplevelse

Bestemt ikke sidste gang jeg har prøvet Earlybird - nemt bekvemt og lige til, at gå til. Det tiltaler mig meget, at jeg blot kunne have kvitteringsnummeret med på sms.

Hurtigt, nemt og billigt

Alt foregik uden problemer og bekræftelse landede med det samme. Det er bestemt ikke sidste gang jeg vil benytte Earlybird!

Super fedt koncept

Systemet kører fremragende, og restauranterne mere end lever op til løfterne. Det bliver en fast bestanddel af vores restauranthverdag fremover.

 

early bird trustpilot


Sabine Grønbæk, København

 

early bird trustpilot


Ulrik Demuth, København

 

early bird trustpilot


Steen Rasmussen, Aarhus

 

 

 

 

Over 200.000 har allerede booket via Early Bird

Følg os på Facebook og bliv inspireret.

 

 

early bird app

 

 

Hent vores gratis app

Spontane spise- og baroplevelser lige ved hånden.
Book på farten. Betal nemt med MobilePay.

App Store      Google Play

app iphone android early bird restauranter

 

 

"Early Bird gør spontane restaurantbesøg billigere."

 

"Vi er vilde med det nye website Earlybird.dk"

 

"Restauranterne tilhører gruppen af bedre restauranter i København."

early bird politiken

early bird eurowoman

early bird gastromand

 

 

 

 • early bird politiken ibyen
 • early bird politiken aok
 • early bird børsen
 • early bird cover
 • ekstrabladet
 • early bird euroman
 • early bird tv2
 • early bird information
 • early bird ivækstprisen
 • early bird jyllands posten
 • Mad og venner
 • early bird metroxpress
 • early bird femina
 • early bird søndagsavisen
 • early bird tv2
 • early bird woman
 • early bird trines wardrope
 • early bird bungalow5
 • early bird emily soloman
 • early bird berlingske

 

early bird instagram

Del din oplevelse på Instagram

#earlybirddk       @earlybirddk