Testing

ROOTS Vinbar Nørrebro

Håndplukkede kvalitetsvine af indflydelsesrig sommelier - udmærket af Forbes Magazine.

ROOTS Vinbar Nørrebro

Nørrebro

Håndplukkede kvalitetsvine af indflydelsesrig sommelier - udmærket af Forbes Magazine.

Derfor skal du vælge denne bar:

  • Anerkendt ejer - udmærket af Forbes Magazine
  • Håndplukkede kvalitetsvine fra små bæredygtige producenter
  • Sommelier indkøber også til Københavns Michelin restauranter
  • Smag unikke natur- og specialvine

 

Sommelier kåret af Forbes Magazine

Den anerkendte spansk-mexicanske sommelier, Felix Chamorro, har stor viden om unikke druesorter og er bl.a. kåret af Forbes Magazine 2021, som værende en af tidens mest indflydelsesrige vinspecialister.

Med studier i Piemonte, eget importørfirma, og tidligere sommelier hos Relæ, Terroiristen og Brace, har Chamorro været en af bannerførerne for natur- og specialvine i København.

 

Drik vin som Michelin restauranterne

Roots specialiserer sig i bæredygtig vinimport fra mindre vingårde med naturlige, bæredygtige værdier. Som en af landets førende leverandører til flere Michelin restauranter her i blandt Kadeau, Alouette og Amass, sørger Roots for innovativ bouquet og finesse på vinkortet. 

På Roots' hylder og vinkort finder du alt fra nytænkende natur- og orangevine skabt på mindre kendte druesorter og regioner i Europa til mere velkendte vine og distrikter.

Og ved at importere direkte fra vinbonden, kan priserne holdes nede, så du nu også som privatperson kan nyde godt af de fremragende naturprodukter.

 

Uformelle rammer med vinen i centrum

Roots er en perle, der bugner af kvalitet på flaske, fra gulv til loft. Bonus er, at Roots er både en vinbar og butik. Så behager vinen, kan du købe ekstra med hjem til egen vinreol.